fbpx

Recepten

E-mail

Adres

Wapserweg 6
8381 BG, Vledder

Bellen en Whatsappen

Last van PMS klachten? Oorzaken, symptomen en tips

Last van PMS klachten? Oorzaken, symptomen en tips

Voel jij je maandelijks gevloerd door je menstruatie? Sturen je hormonen jouw leven en wil jij zelf weer in control komen? Lijk jij van menstruatie naar menstruatie te leven en slechts twee weken per maand ‘jezelf’ te zijn? Heftige bloedingen beperken je dagelijks...

Ik kan Karen bij iedereen aanbevelen

Ik kan Karen bij iedereen aanbevelen

Nathalie, een dame met jarenlange darmklachten, was op zoek naar iemand die haar voedingsadviezen kon geven. Hieronder haar kijk op de begeleiding die ik haar heb geboden.   Toen ik Karen belde kreeg ik precies hetzelfde gevoel als ik bij de website had. Het kwam...

0
  0
  Je mandje
  Je mandje is leegTerug naar de winkel
  Open chat
  Voedingscoach Vledder
  Hoi 👋, kan ik je ergens mee helpen?